Şi bătută, şi cu banii luaţi

Şi bătută, şi cu banii luaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* iUmor şi-a declarat regina. Maria Popovici, cea care venise la audiţii să vorbească despre cât de greu este să fii femeie, mai ales una "neclaxonabilă" şi cu acelaşi iubit de şase ani, a reuşit să câştige marele premiu de 20.000 de euro, cu glume despre... femei. "Ce înseamnă când o femeie se duce la salon? Din punctul meu de vedere, e ca şi cum ai fi şi bătută, şi cu banii luaţi. Bine, dacă eşti deşteaptă, te duci pe banii prostului, dar ca să faci asta, trebuie să îl faci pe el să se îndrăgostească de tine. Ceea ce înseamnă că trebuie să faci sex cu el. Deci, ca să te duci la salon, vei fi şi bătută, şi f****, şi cu banii luaţi. Şi noi îi zicem momentul nostru de relaxare", a spus, pe scenă, regina iUmor.

* În finala iUmor a ajuns, însă, şi Ana-Maria Căliţa, o altă tipă care făcea stand-up, şi unul destul de calitativ. Numai că bazat tot pe glume triviale, despre femei şi bărbaţi, şi, mai ales, despre sex. Că doar na, dacă peştele a tras o dată, o să tragă şi a doua oară la aceeaşi momeală. Ţeapă, însă. Nici râsetele juraţilor nu au fost la fel de zgomotoase, ba pe alocuri au părut forţate.

* De pe buletinele de vot în... şedinţe foto nud. Adela Lupşe, cunoscută mai bine pentru ţipetele de la miezul nopţii de acum câţiva ani decât pentru candidatură, s-a dezbrăcat şi şi-a arătat corpul de gazelă pregătită de iarnă în faţa obiectivului foto. Licenţiată în jurnalism, Adela Lupşe face parte din „noul val” de modele de tip „curvy”, la mare căutare în vestul Europei. Curvy, adică are forme, domnule, nu vă gândiţi la prostii. Că fata pare chiar cuminte. De câteva săptămâni, ea s-a mutat la Budapesta (e originară din Oradea) pentru a fi mai aproape de fotografii care o asaltează cu oferte pentru shootinguri. Cred şi eu, că s-or fi săturat şi fotografii de slăbănoage înfometate. Aşa, măcar îşi mai clătesc şi ei ochii cu o femeie frumoasă. Unde mai pui că a vrut să ajungă şi parlamentară? Vezi, Adela dragă, dacă nu te-ai dezbracat la timp? Ieşeau tinerii la vot.

Citit 2900 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.