”Da, mă, sunt gay”

”Da, mă, sunt gay”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu se aştepta nimeni la asta. Şocant. Fabulos. Nu o să îţi vină să crezi ce a zis Bendeac. ”Trebuie să zicem o chestie care să devină virală, ceva şocant. Multă lume vorbeşte că sunt gay. Dacă eu aş spune acum, ”băi, tre' să recunosc într-un final că sunt gay”, rupi, faci peste un milion de vizualizări”, a spus Mihai Bendeac, după care a început să râdă. Această replică a venit în timpul filmărilor pentru finala iUmor, când Bendeac şi Vlad Grigorescu discutau despre cum ar putea face să obţină mai multe vizualizări pe internet. "Pentru impact, o să tai toată declaraţia şi o să las doar partea în care recunoşti că eşti gay", a completat, repede, Grigorescu. Ştie băiatul ce ştie. Despre cum merge lumea online, nu vă gândiţi la altceva. Nu de alta, dar dacă Bendeac e gay, atunci treaba cu Roxana Vancea ce a fost? De ochii lumii?

* A rămas fără bani. În curând, şi fără femeie? Leo de la Strehaia şi-a dus iubita la munte cu... microbuzul. "Uite ce-am ajuns din cauza femeilor. Să vin cu microbuzul la munte. Cine a mai pomenit aşa ceva.", se plângea Leo, în timp ce dădea jos din automobil bagajele iubitei sale. Numai că femeia nu era prea încântată. "Hai să o chemăm pe Renata să ne aducă banii. Ţi-am zis că n-am bani, ai insistat să mergem şi am lăsat maşina la amanet, ca să te aduc, iar acum faci figuri", i-a reproşat Leo, în timp ce Dana continua să se arate deranjată de experienţa pe care o trăieşte. Na, mai zi ceva. Păi nu era Dana Criminala cea mai vehementă în timpul războiului cu Renata şi Loredana Chivu? Că ea îl vrea pe Leo, că îl iubeşte, că e al ei, că nu ştiu ce. Şi acum, face mofturi că o duce omul cu microbuzul la munte. Dar ce, numai cu bolidul se putea? Ăla mănâncă benzină, nenică. Şi multă!

* Deputată... cu stil. Alexandra Corina Bogaciu, o tânără care a reuşit să intre în parlament, a reuşit deja să intre în gura presei de scandal cu câteva poze pe care le-a postat pe reţelele de socializare. Noroc că le-a şters repede, altfel se luau ăştia de ea că a ajuns pe liste cine ştie cum.

Citit 2591 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2016 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.