Nici vedetele nu mai sunt ce au fost înainte

Nici vedetele nu mai sunt ce au fost înainte
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dacă ieri am vorbit de căsătoria lui Guţă şi cum l-a schimbat aceasta, astăzi o să vă zic despre Andreea Tonciu. Da, domnişoara care avea emisiune cu alte două doamne, la fel de inteligente ca dânsa, emisiune în care se plimbau prin diverse oraşe şi se minunau de ce se vedea în stânga şi în dreapta. Deh, dacă asta face rating...

Ei bine, acum dra fostă Tonciu nu mai apare aşa des pe la televizor, că cică nu o mai lasă bărbatul. Pe asta a spus-o tot la televizor. Oare avea bilet de voie? "Merg în emisiunile tv unde sunt invitată, însă soţul meu nu prea este de acord să onorez anumite invitaţii la evenimente. Este gelos! Având în vedere că are o femeie aşa frumoasă lângă el, cum să nu fie?! Glumesc! Normal, ca orice bărbat, este gelos! Eu nu sunt, el nu mi-a dat motive să fiu geloasă şi sper să nu-mi dea vreodată. Dar, ştiţi cum se spune: când iubeşti, eşti gelos!”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

* Lauda de sine nu miroase a bine, aşa că mai uşor cu pianul pe scări. Apoi, gelozia asta e bună. Bine, nu pentru televiziuni, că trebuie să caute alte aducătoare de rating.

Citit 2250 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2017 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.