”Credeţi că toate pleacă numai de la sex? Da!”

”Credeţi că toate pleacă numai de la sex? Da!”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vă mai aduceţi aminte de Oana Lis şi de soţul ei, Viorel, fost primar al Capitalei, actualmente personaj principal în Nemuritorul? Serios acum, omul ar trebui să îi ia locul lui Duncan MacLeod în celebra serie de filme, că reuşeşte cumva să le stingă lumina tuturor.

* Dar nu despre capacitatea lui de a trăi vreau să vă vorbesc, ci despre discuţia pe care dumnealui şi soţia au avut-o cu un psiholog. Şi care, aşa cum îi stă bine oricârui cuplu, a ajuns tot la sex. "I-am spus că mergem la un control. La un psiholog cunoscut. Să reuşească să treacă peste acest moment din viaţa ei. Are un comportament ciudat, am reuşit să o conving să mergem la o şedinţă", a declarat Viorel Lis, pentru echipa WOWbiz.

* Iar cea mai importantă discuţie a fost cea despre activitatea sexuală. "Chiar credeţi că toate pleacă numai de la sex? El mă bate la cap, mă enervează, mă scoate din pepeni, ce legătură are asta cu sexul?", a răbufnit Oana, pe canapeaua psihologului. Păcat, Oana, că dacă îl ascultai pe Viorel, auzeai că, pentru el, toate pleacă numai de la sex. Şi nişte pastile albastre, că la vârsta lui...

Citit 1508 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2017 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.