Bancurile dăunează grav... sănătăţii

Bancurile dăunează grav... sănătăţii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat pentru ştirile ProTv că o va da afară pe directoarea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani. Motivul? Păi, în loc să caute soluţii pentru vaccinarea tuturor copiilor din judeţ, doamna în cauză stă la birou şi postează bancuri. Bancuri şi citate celebre, că doar n-o să rămână Poptămaş fără admiratori.

* Ei bine, în plină criză a vaccinării, cu atâtea persoane care susţin teoriile anti-vaccin şi care cred că oculta mondială ne otrăveşte copiii prin vaccinul antirujeolă, ministrul Bodog este strâns cu uşa de premierul Tudose. Ori face treabă, ori îşi pune lucrurile în valiză şi merge acasă. Şi, cum nimeni nu vrea să piardă un post cald la minister, domnul ministru s-a conformat.

* Tot din sfera ministerelor, premierul Mihai Tudose a afirmat că declaraţia lui Liviu Pop privind manualul de educaţie fizică trebuie privită ca pe o glumă bună. Ehee, ce-or să mai râdă elevii când vor primi temă pentru acasă la sport. Ba chiar şi un mic extemporal. Pe hârtie, în clasă!

Citit 1290 ori Ultima modificare Marți, 01 August 2017 21:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.