Tratează-ne cu fundul, Mihaela!

Tratează-ne cu fundul, Mihaela!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

48 de sexy-primăveri. Cărui bărbat din lumea asta i-ar plăcea ca iubita să-l trateze cu posteriorul? Ei bine, pe austriacul Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu nu ezită să-l trateze cu rotunjimile dosului ei de divă, iar paraşutistul abia aşteaptă. De la ce m-am luat?! De la fotografia postată de Felix pe Instagram şi preluată de toată suflarea tabloidă. Fotografia, cică, a fost realizată chiar de ziua divei de la Monaco, iar Felix a comentat-o cu subînţeles: „Căpitan în pericol! Uitaţi-vă ce pirat sexy încearcă să intre în barca mea”.

Analizând instantaneul, nu mi-e clar de ce sportivul stă cu picioarele de-a azvârlita din bărcuţa pneumatică: ori vrea să sară şi să se „salveze”, ori vrea să pună contragreutate, de teamă să nu i se ducă iubita, bâldâbâc, în apă! Şi nu mi-e limpede nici cine a făcut poza? Ayan, feciorul sau… mă rog, nu mă bag!

Revin la postura „încordată” a Mihaelei şi constat că nu-i prima oară când ne tratează pe toţi, nu doar pe Felix, cu fundul. Şi-i cam place! Nu vorbesc doar de pozele în care face pluta goală în piscină! Nu vă amintiţi când s-a aşezat şi-a stat în postura de… masă, ca să aibă Felix pe ce îmbuca?

Citit 3114 ori Ultima modificare Luni, 07 August 2017 17:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.