Întâi dive sexy, pe urmă sclave în mizerie

Întâi dive sexy, pe urmă sclave în mizerie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* All-inclusiv sau exclusiv? Satâre, macete, fierăstraie şi coase, o mască neagră asortată cu o pelerină... cum aţi reacţiona dacă, la ceas târziu de noapte, aţi descoperi toate aceste obiecte ascuţite şi tăioase într-o cameră a găzdoiului despre care ştiţi că e administrator de cimitir?

Sinistru! De o asemenea experienţă de groază vor avea parte, luni, la prima ediţie a emisiunii "Aventură cu 4 stele", Gina Pistol, Speak şi Flick (Domnul Rimă). Show-ul Antenei 1, realizat după formatul italian "Ricchi e poveri", a fost filmat în Grecia şi regula e clară: cine câştigă fiecare probă se bucură de lux de patru stele, cine pierde, ajunge slugă la casa localnicilor.

Înainte de a o trimite, fără milă, la munca de jos şi foarte jos, Antena 1 a ţinut să anunţe că Gina Pistol şi-a început "aventura" radiind senzualitate şi frumuseţe, într-un pictorial incendiar. O veritabilă Afrodită ieşită în patru labe din spumele mării...

Sexy a pozat şi cealaltă concurentă a primei ediţii, Margherita de la Clejani, al cărei slogan de viaţă este "all-inclusive"! Mă rog, de data asta ar putea avea parte şi de all-exclusiv! Dar important e să respecţi regula: mai întâi divă sexy, apoi slugă la străini!

Citit 3705 ori Ultima modificare Duminică, 13 August 2017 18:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.