Cât costă o noapte de amor cu un fotomodel?

Cât costă o noapte de amor cu un fotomodel?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* Promiscuitate. „Am fost contactată de un agent pe nume George, care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă. A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent, care mă plăteşte cu 3.500 de dolari să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră, deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat”, este mărturia unui frumos fotomodel, pe care am urmărit-o ieri la ştirile Antenei Stars. Nu, nu-i vreo „modelină” de pe meleagurile noastre, ci Jazz Egger, un respectat fotomodel de origine austriacă, în vârstă de 20 de ani, care a prezentat deja pentru case cu ştaif. Potrivit acesteia, fotomodelele primesc pentru o noapte de amor sume cuprinse între 3.500 dolari şi două milioane de dolari, însă pentru suma din urmă trebuie să fii supercotată!

„Sunt model, nu prostituată”, este replica dură lui Egger, când e asaltată cu propuneri… indecente. Şi cu care stârneşte stupoare: „Agenţii fotomodelelor sunt de fapt nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor”, mai spune vedeta.

Citit 1222 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2017 20:45

1 comentariu

  • postat de Cryss Joi, 14 Septembrie 2017 08:44 Link la comentariu
    0
    3

    Sincer e ridicol să avem știri de gen can-can,Intr un ziar local,ați ajuns ziarul știrilor de "șanț"

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.