"Da, nevastă, am fost la bordel! Da' n-am vrut!"

"Da, nevastă, am fost la bordel! Da' n-am vrut!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sinceritate. "M-a văzut cineva, undeva, băgat ca ştecherul în priză?", a ripostat, la ceas de seară, pe canapeaua "WowBiz", Cornel Galeş, în jurul căruia roiesc zvonurile că s-ar fi "consolat" prea repede, cu o blondă, după moartea Ilenei Ciuculete. Ocazie numai bună ca bărbatul să recunoască faptul că şi-a înşelat soţia când aceasta era în viaţă.

"Prin anii ’90, aveam un obicei de a cumpăra maşini SH din Germania. Am fost plecat, la un moment dat, cu un prieten, două săptămâni, şi ăla: "Hai, bă, să mergem şi noi la puf (bordel - n.r.)!" - "Bă, ce dracu’, noi avem bani?". Şi am fost acolo, ce să spun? Culmea, acest prieten m-a tras: "Hai bă să mergem să vedem şi noi cum stă treaba cu negresele"", a mărturisit bărbatul.

Ce-a urmat? "Ileana a aflat, bineînţeles, nu de la mine, de la prietenul meu! Şi a trebuit să recunosc, că aşa e frumos. "De ce nu mi-ai spus?", mi-a reproşat ea. "Păi cum dracu’? Să-ţi fi dat telefon: uite, mă sunt…". Am greşit! E olteancă, e vulcanică, s-a lăsat cu pantofi după mine… da’ a trecut, că mă iubea, o iubeam, a fost ceva deosebit!", şi-a amintit Cornel Galeş.

Citit 3840 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 17:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.