Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sinceritate. "M-a văzut cineva, undeva, băgat ca ştecherul în priză?", a ripostat, la ceas de seară, pe canapeaua "WowBiz", Cornel Galeş, în jurul căruia roiesc zvonurile că s-ar fi "consolat" prea repede, cu o blondă, după moartea Ilenei Ciuculete. Ocazie numai bună ca bărbatul să recunoască faptul că şi-a înşelat soţia când aceasta era în viaţă.

"Prin anii ’90, aveam un obicei de a cumpăra maşini SH din Germania. Am fost plecat, la un moment dat, cu un prieten, două săptămâni, şi ăla: "Hai, bă, să mergem şi noi la puf (bordel - n.r.)!" - "Bă, ce dracu’, noi avem bani?". Şi am fost acolo, ce să spun? Culmea, acest prieten m-a tras: "Hai bă să mergem să vedem şi noi cum stă treaba cu negresele"", a mărturisit bărbatul.

Ce-a urmat? "Ileana a aflat, bineînţeles, nu de la mine, de la prietenul meu! Şi a trebuit să recunosc, că aşa e frumos. "De ce nu mi-ai spus?", mi-a reproşat ea. "Păi cum dracu’? Să-ţi fi dat telefon: uite, mă sunt…". Am greşit! E olteancă, e vulcanică, s-a lăsat cu pantofi după mine… da’ a trecut, că mă iubea, o iubeam, a fost ceva deosebit!", şi-a amintit Cornel Galeş.

Citit 2774 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 17:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.