Săruturile de foc ale unei dive din Galaţi

Săruturile de foc ale unei dive din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sută la sută natural. Doamnelor şi domnişoarelor, o întrebare de o sută de puncte: aţi sărutat vreodată un ardei iute? Nu? Ei bine, habar n-aveţi ce-aţi pierdut! Nişte buze pline şi senzuale pentru care v-ar invidia toate „răţuştele” botoxate de nenea esteticianul. Nu glumesc, am văzut deunăzi ştirea pe Antena Stars: Lora, vedeta noastră din Galaţi, şi-a dezvăluit secretul buzelor ei mereu pline. Artista a postat un clip inedit pe pagina sa de Instagram, imagini în care, pur şi simplu, îşi plimbă pe buze, ca pe un ruj, o bucăţică de ardei iute, pe care o gustase mai devreme şi aproape că-i luase limba foc. Câteva minute mai târziu, buzele ei erau mult mai pline, semn că arzătoarea capsaicină – alcaloidul care imprimă gustul iute, şi-a făcut efectul.

Cu riscul de a părea răutăcioasă mie mi se pare mai degrabă o inflamaţie decât ceea ce mărturiseşte Lora ca o explicaţie a neaşteptatului clip: „Ardei iute pentru resuscitarea buzelor. Micile mele secrete”.

Secret-nesecret, eu aş fi curioasă cine s-ar lăsa sărutat de Lora, proaspăt "resuscitată" cu ardei iute, şi-ar gusta de-a dreptul un sărut de foc!

Citit 1969 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2017 14:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.