Săruturile de foc ale unei dive din Galaţi

Săruturile de foc ale unei dive din Galaţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sută la sută natural. Doamnelor şi domnişoarelor, o întrebare de o sută de puncte: aţi sărutat vreodată un ardei iute? Nu? Ei bine, habar n-aveţi ce-aţi pierdut! Nişte buze pline şi senzuale pentru care v-ar invidia toate „răţuştele” botoxate de nenea esteticianul. Nu glumesc, am văzut deunăzi ştirea pe Antena Stars: Lora, vedeta noastră din Galaţi, şi-a dezvăluit secretul buzelor ei mereu pline. Artista a postat un clip inedit pe pagina sa de Instagram, imagini în care, pur şi simplu, îşi plimbă pe buze, ca pe un ruj, o bucăţică de ardei iute, pe care o gustase mai devreme şi aproape că-i luase limba foc. Câteva minute mai târziu, buzele ei erau mult mai pline, semn că arzătoarea capsaicină – alcaloidul care imprimă gustul iute, şi-a făcut efectul.

Cu riscul de a părea răutăcioasă mie mi se pare mai degrabă o inflamaţie decât ceea ce mărturiseşte Lora ca o explicaţie a neaşteptatului clip: „Ardei iute pentru resuscitarea buzelor. Micile mele secrete”.

Secret-nesecret, eu aş fi curioasă cine s-ar lăsa sărutat de Lora, proaspăt "resuscitată" cu ardei iute, şi-ar gusta de-a dreptul un sărut de foc!

Citit 1680 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2017 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.