A patra putere în stat, pricepută la călcat pe... morţi

A patra putere în stat, pricepută la călcat pe... morţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Acest articol nu are cum să fie unul vesel. Oricât de mult am încercat să găsesc altceva, m-am lovit de fiecare dată, pe fiecare post de televiziune şi pe fiecare site, doar de imaginea Stelei Popescu. Da, Stela Popescu s-a stins din viaţă, la venerabila vârstă de 81 de ani, iar tot ceea ce pot face eu este să transmit sincere condoleanţe familiei.

* Asta nu înseamnă, însă, că acest lucru a fost făcut de toţi membrii presei. Nu, din contră. Papparazzi s-au dus imediat la casa răposatei actriţe, pentru a filma şi fotografia locul unde şi-a dat aceasta ultima suflare, pentru a filma ambulanţa care îi prelua trupul neînsufleţit, pentru a arăta, de fapt, până unde sunt în stare să meargă pentru a obţine senzaţionalul. Da, chiar şi în mormânt!

* Văzând ce se discuta la Acces Direct pe tema morţii actriţei, nu pot să nu îi apreciez pe oamenii care nu au televizor sau care nu se uită la Tv. Sau care muncesc în timp ce aceste emisiuni rulează. Nu de alta, dar mai bine citeşti o revistă, oricât de proastă, decât să asculţi „senzaţionalul” de la televizor.

Citit 1345 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2017 15:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.