„Să mor io dacă l-am jignit”

„Să mor io dacă l-am jignit”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Alexandru Cioinac, fotbalistul celor de la CSMS Iaşi, a avut o ieşire extrem de nervoasă şi de agramată în timpul meciului cu Dinamo Bucureşti, dar şi la finalul acestuia, la adresa arbitrului Sebastian Colţescu. După ce în timpul meciului jucătorul ieşean l-a înjurat pe arbitrul partidei şi l-a făcut nesimţit, la final Cioinac a declarat că nu i-a zis nimic rău lui Colţescu. Ba chiar mai avea un pic şi jura pe roşu.

* În ceea ce priveşte partea de limbă română, Cioinac a explicat la finalul partidului că ”Nu am ce să comentez. Deciziile pe care le-a luat arbitrul, parcă a primit ordin. Pot să spun cu mâna pe inimă că nu l-am împins şi nu l-am făcut nesimţit. L-am atins şi l-am întrebat cum poate da un asemenea penalty. A avut două tentative de omor (n.r. de suicid)”. Deh, nu a zis nimeni că fotbaliştii ştiu să şi vorbească corect.

* Toată treaba asta cu jignirile îmi aduce aminte de un episod amuzant dintre Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, pe atunci şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. “Nu ne-am jignit. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am jignit”.

Citit 1047 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2017 13:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.