Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe 1 mai, de la ora 11,00, se redeschide publicului Muzeul Satului "Petru Caraman”, din Pădurea Gârboavele, inclusiv secţia dedicată pescuitului de şes. Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” (CCDJ) ne invită cu această ocazie, ca de obicei, la un spectacol folcloric de muzică şi joc autentice, din zona noastră a Moldovei, datorat artiştilor din Ansamblul folcloric "Doina Covurluiului” şi elevilor claselor de folclor ale Şcolii de Arte a CCDJ.

„Muzeul Satului "Petru Caraman” şi Muzeul Zonei Pescăreşti din judeţul Galaţi se bucură în fiecare an de mii de vizitatori din regiunea Dunării de Jos, din ţară, dar şi de invitaţi de peste hotare, care sunt impresionaţi de frumuseţea gospodăriilor tradiţionale din zona noastră” - spun organizatorii.

Sezonul de vizitare a muzeului se deschide în fiecare an la 1 mai şi se încheie în octombrie.

Citit 1029 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro