Sezonul festivalurilor muzicale, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „N. Leonard”

Sezonul festivalurilor muzicale, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „N. Leonard”
Foto-arhivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Săptămâna aceasta, dar şi la sfârşitul săptămânii viitoare se vor desfăşura la Galaţi, în organizarea Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", două festivaluri, aşteptate de iubitorii ambelor genuri de muzică, ”Folk la Dunăre” şi ”Danube Rock Sound”.

Festivalul "Folk la Dunăre"ajuns la cea de-a VII-a ediție, se va desfăşura de vineri până duminică (10-12 septembrie), de la ora 19,30, în Grădina de vară "Leonard", care va deveni spaţiul de artă folk timp de trei zile pentru artişti consacraţi ai genului, precum Mircea Vintilă, Emeric Imre sau Ducu Bertzi.

Pe 10 septembrie, vor concerta Raul Cârstea, Marius Bațu și Mircea Vintilă, urmați în a doua zi de festival, pe 11 septembrie, de Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, trupa Ecoul (Magda Pușkaș și Sorina Bloj) și Emeric Imre & Marius Roje. Ultima zi de festival, 12 septembrie, îi aduce în faţa publicului pe artiştii Adrian Ivanițchi, Florin Săsărman și Ducu Bertzi, care vor încheia festivalul din acest an.

Prețul biletului întreg este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Abonamentul pentru cele trei zile de festival costă 64,8 lei. Biletele pot fi achiziționate online accesând linkul https://www.blt.ro/folk-la-dunare-editia-vii.html sau de la casieria teatrului (0236.465.599).

În perioada 17-19 septembrie 2021, la Plaja „Dunărea”, va avea loc Festivalul ”Danube Rock Sounds”. Vineri, 17 septembrie, vor concerta Jurjak, Via Dacă, TMM, Robin and the Backstabbers şi Cargo. Sâmbătă, 18 septembrie, vor urca pe scenă Over, E.M.I.L., Cuibul, Lupii lui Calancea şi Alternosfera. În ultima zi de festival au fost programaţi Florin Chiriac and the Hippie Band, Toulouse Lautrec, byron, Coma şi Subcarpați.

Concertele vor începe zilnic de la ora 18,30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,30. Biletele pentru ”Danube Rock Sounds” au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi - preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi - preț redus) și se pot achiziționa de la casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (telefoane 0236465599, 0753312308), precum și online, din rețelele blt.ro și iabilet.ro.

Citit 1746 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.