SoNoRo Conac, o nouă ediţie la Galaţi

SoNoRo Conac, o nouă ediţie la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Turneul "SoNoRo Conac IX" revine în Galați, cu un concert, vineri, 10 septembrie, de la ora 19,00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Programul concertului este alcătuit din lucrări de Jean Sibelius, Clara Schumann, Maurice Ravel, Fritz Kreisler, Nikolai Rimski-Korsakov, Ludwig van Beethoven, în interpretarea muzicienilor Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Sabin Penea (vioară), Răzvan Popovici (violă), Eduard Zecheru (violoncel) și Cristiana Mihart (pian). Accesul la concert se face pe bază de invitație sau bilete, ce pot fi procurate de la casa de bilete a teatrului sau online la https://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol/163.

"SoNoRo Conac" este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu scopul de a intermedia contexte favorabile salvării unor monumente importante din patrimoniul românesc şi de a aduce în atenția publicului şi a autorităților valori româneşti date uitării.

Citit 1118 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 01:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro