Copiii sunt invitaţi la joacă cu "Elefănţelul curios"

Copiii sunt invitaţi la joacă cu "Elefănţelul curios"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 6 februarie, de la ora 10,30, cei mai mici dintre spectatori sunt invitaţi la Teatrul ”Gulliver”, la "Elefănțelul curios". Micul protagonist al poveștii, ce are la bază adaptarea lui Aurelian Iorga după "Cartea junglei" a lui Rudyard Kipling, cel mai curios elefănțel, caută să cuprindă taina lucrurilor și întâlnește, pe parcurs, felurite și năstrușnice animăluțe, care îi devin, în final, tovarăși de joacă și de aventură. Și, chiar dacă fiecare are un secret, toți înțeleg că bucuria cea mai mare este atunci când împreună se ajută și izbutesc să înfrunte răul.

Regia înțesată de umor isteț, energie și dinamism poartă amprenta inconfundabilă a lui Aurelian Iorga. Scenografia plină de culoare aparține Marianei Brudiu, care reușește să surprindă și să recompună un univers fascinant, ce impresionează prin expresivitate, vivacitate și strălucire.

Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști.

Citit 3928 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.