Observații astronomice gratuite, la „Științele Naturii”

Observații astronomice gratuite, la „Științele Naturii”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi organizează, pe 7 mai, Ziua Astronomiei. În fiecare an, din 1973, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Astronomiei, eveniment prin care se încearcă atragerea publicului spre acest domeniu foarte interesant şi pentru a face mai accesibilă astronomia tuturor oamenilor.

Începând cu ora 20,30, în Sala Auditorium a muzeului gălăţean, va avea loc o conferință cu tematică din domeniul astronomiei. În intervalul 22,00 - 00,00, dacă vremea va fi favorabilă, se vor face observaţii nocturne pe Terasa Observatorului Astronomic.

Intrarea este liberă la evenimentul de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, începând cu ora 20,00. Ultimul vizitator va putea intra la ora 23,00. Accesul se face doar pe la poarta dinspre Trecere bac.

Citit 785 ori Ultima modificare Vineri, 06 Mai 2022 02:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro