Drogați și vitezomani, la volanul autoturismelor

Drogați și vitezomani, la volanul autoturismelor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei șoferi din Galați, care au apăsat pedala de accelerație prea tare, au fost depistați de polițiști în timp ce goneau cu mașinile pe drumurile publice din oraș și județ. Astfel, pe 26 aprilie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat cu aparatul radar, în traficul rutier, pe bulevardul Galați, un autoturism care a depășit limita legală de viteză. Văzând isprava acestuia, oamenii legii l-au oprit și l-au luat la întrebări pe şofer. Polițiștii au constatat că era vorba despre un conducător auto de 22 de ani, din localitate, care a uitat piciorul pe pedala de accelerație. Rezultatul testării alcoolscop a fost negativ, dar la verificarea cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, un alt tânăr, de 21 de ani, din Galați, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în interiorul localității Smârdan, cu viteza de 108 km/h. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul pentru consumul de substanțe psihoactive, rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Și de această dată, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pentru aceeași infracțiune va răspunde penal și un alt bărbat, de 47 de ani, din Galați, care a fost depistat de polițiștii Secției 2 Poliție Galați, tot pe 26 aprilie, în jurul orei 23.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nae Leonard, din orașul de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive. "Curajosul" a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Citit 2460 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 17:15

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro