Filmul POVESTE DE DRAGOSTE mai rulează o săptămână la cinematograful din Galaţi

Filmul POVESTE DE DRAGOSTE mai rulează o săptămână la cinematograful din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, 23 decembrie/ Pentru că interesul gălăţenilor pentru acest film a fost unul mare, reprezentanţii cinematografului au hotărât să păstreze în lista de difuzare "Povestea de dragoste" a regizoarei gălăţene Cristina Iacob. Pelicula va rula şi în perioada 25-31 decembrie, de la ora 14,30, în fiecare zi. (Florin Răvdan)


Filmul "Poveste de dragoste" a ajuns în cinematografe

"Poveste de dragoste" este cel mai recent film românesc lansat de regizoarea gălăţeancă Cristina Iacob. Pelicula va rula şi la noul cinematograf 3D din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Lungmetrajul "Poveste de dragoste" vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoş Bucur) şi Aprilia (Raluca Aprodu) încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viaţa îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Din 27 noiembrie, "Poveste de dragoste" rulează în cinematografele din România. În doar zece zile de la premieră, filmul a adunat peste 14.000 de spectatori.

"Mă bucur foarte mult că pot să vin acasă, la Galaţi, să îmi prezint filmul în faţa publicului. Mi-am dorit acest moment şi sunt extrem de fericită că, în sfârşit, oraşul în care am crescut şi unde am învăţat să iubesc filmul, are un cinematograf. Le mulţumesc tuturor celor care au ajutat la împlinirea acestui vis. Anul trecut am ajuns la Galaţi cu filmul "Selfie", într-o proiecţie specială. Oamenii au fost foarte primitori şi s-au bucurat de filmul meu. Îmi doresc să le aduc aceeaşi bucurie şi de data aceasta", spune Cristina Iacob.

"Poveste de dragoste" a rulat în premieră internaţională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internaţional de la Montreal şi în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Festivalului Internaţional Portobello.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. "Poveste de dragoste" a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine "Ha Ha Ha Production". Sunetul este realizat de Dragoş Stanomir, iar mixajul, de Cristinel Şirli (Creative Sound). "Poveste de dragoste" este produs de Media Pro Entertainment şi Zazu Film.

(11 decembrie)

Citit 3728 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.