Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, va concerta miercuri, 19 octombrie, la Sala Sporturilor, începând cu ora 19,30, într-o impresionantă producţie live, alături de instrumentiştii care alcătuiesc HB Orchestra.

În perioada 6 octombrie - 5 noiembrie, Horia Brenciu susţine un turneu naţional, în 12 oraşe din ţară, împreună cu muzicienii care formează HB Orchestra. Evenimentul face parte din Programul naţional cultural "Artă contra Drog" 2016, derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului - CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă, prin consumul de acte cultural-artistice.

Odată cu primul show, susţinut în martie 2011, la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbizul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public - entertainmentul. Conectat în permanenţă la public, Horia Brenciu generează audienţei bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Pasiunea pentru muzică şi dragostea pentru oameni sunt elementele care caracterizează fiecare concert Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.

Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Citit 6483 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 17:51

2 comentarii

 • postat de corleone Joi, 15 Septembrie 2016 10:19 82.78.12.*** Link la comentariu
  0
  0

  are cineva idee cat va costa biletul pt spectacol ?

  Raportează
 • postat de MIHAIL Luni, 12 Septembrie 2016 22:22 5.13.185.*** Link la comentariu
  1
  7

  Muuuuult,maestre,muuuuult,mai pun ceva si pot vedea un spectacol la SALA PALATULUI,DE EXEMPLU,STIU CA PE 9 OCTOMBRIE VA CONCERTA ACOLO CELEBRUL ANSAMBLU ,,ALEXANDROV,,,CORISTI ,SOLISTI DEMNI DE BALSOI TEATR,BALERINI,O TRUPA DE FOOOARTE MARE CALOARE ,CUNOSCUTA IN INTREAGA LUME ,HORIA BRENCIU PE UNDE A CANTAT ,ESTE CUNOSCUT SI APRECIAT???!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.