Comedie muzicală cu atmosferă de vacanţă la "Leonard"

Comedie muzicală cu atmosferă de vacanţă la "Leonard"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 20 iunie, de la ora 20,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", se va juca "O familie trăsnită", o comedie muzicală cu atmosferă de vacanţă. În distribuție vor evolua artiștii consacrați ai teatrului: Mariana Pisică (Mariana, soția), Anton Mihail (Mișu Georgescu, soțul), Adina Lazăr (Nuțica, servitoarea), Andrei Ardeleanu (Fănică Vârtej, asistentul), Paul Buța (Vasila Viva Villa, bucătar), Alexandru Tatu (George Miclescu Săbăoan, pictorul), Viorica Mărăndici (Aglaie, mătușa), Cristina Vasopol (Lidia, prietena Marianei).
Muzica este semnată de Eugen Dan Drăgoi, iar regia de Victor Zaharia. Scenografia este asigurată de Rodica Gherghinoiu, iar de mișcarea scenică s-a ocupat Florentina Ștefan.
Prețul întreg al biletelor pentru acest spectacol este de 21,0 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 10,8 lei.

Citit 3812 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iunie 2021 10:41

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Un galatean
  Vineri, 18 Iunie 2021 07:34
  5.13.154.***
  Sunteti penibili, daca dupa mai mult de un an de inactivitate, veniti cu o susanea de doi lei, vazuta si revazuta de a lungul timpului de cei ce va mai calca pragul….
  Cred ca ar trebui schimbat ceva la acest teatru, ce detine unica gradina de vara, din galati, gradina , unde se pot organiza toata vara spectacole, concerte, dar care este lasata inactiva, mai toata vara….
  Lipsa totala de respect pentru galateni, atat din partea teatrului, cat si din parte celor ce se acupa de cultura galateana.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.