Visezi la o poveste cu happy-end? Citește „Totul începe cu noi - Colleen Hoover“ și află secretul unei relații sănătoase

Visezi la o poveste cu happy-end? Citește „Totul începe cu noi - Colleen Hoover“ și află secretul unei relații sănătoase
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiecare carte are o energie specifică pe care o transmite cititorului, ”contaminându-l” astfel încât să îl rupă pe acesta din firescul cotidian și să-l transpună în lumea personajelor preferate. O carte se simte și ea vine ca urmare a unei chemări interioare a cititorului. Dacă de ceva timp sufletul tău tânjește după o poveste de dragoste cu happy-end, atunci cu siguranță volumul Totul începe cu noi - Colleen Hoover este cel pe care-l așteptai.

Totul incepe cu noi - Colleen Hoover este continuarea best-seller-ului ”Totul se termină cu noi”, ce ocupă primul loc în Topul BookTok și îți prezintă continuarea poveștii de dragoste trăită de eroina, Lily, după despărțirea de soțul abuzator. Cartea te va întâmpina cu o scriitură ușoară și emoționantă, special gândită pentru crearea universului cald și iubitor în care sentimentele lui Atlas și Lily se vor infiltra încet-încet și în sufletul tău, astfel încât nu doar să le citești povestea de dragoste, ci să o trăiești împreună cu ei.

Firul poveștii este realizat astfel încât să urmărească toate etapele construirii relației dintre protagoniști. Totul începe cu noi - Colleen Hoover este un volum care creează contextul ideal introspecțiilor referitoare la modul în care alegi să îți construiești propriile relații de iubire.

Volumul îți oferă o imagine complexă asupra relațiilor, căci reușește să surprindă perfect antiteza dintre o relație de cuplu sănătoasă (Lily și Atlas) și o relație de cuplu disfuncțională (Lily și Ryle, fostul soț abuziv al acesteia). Diferența este cu atât mai evidentă, având în vedere că personajul principal feminin este și comun ambelor tipuri de relații.

Totul începe cu noi - Colleen Hoover te va face să conștientizezi calitățile unui partener care te poate ajuta să îți atingi potențialul maxim și unul care îți inhibă calitățile și te face să ”guști” din plin nefericirea.

Rezumatul cărții Totul începe cu noi

Lily și Ryle și-au găsit, în cele din urmă, echilibrul în viață și împart, în mod civilizat, custodia asupra fiicei lor, Emerson. Acum, la doi ani după ultima lor discuție, Lily îl întâlnește pe Atlas, din întâmplare. El e în culmea fericirii pentru că, în sfârșit, pare să fie momentul potrivit ca sentimentele dintre el și Lily să înflorească într-o relație adevărată. Prin urmare, Atlas o invită pe Lily la o întâlnire.

Însă bucuria pe care o simte Lily se transformă în neliniște și groază. Deși Ryle nu-i mai este soț, el încă face parte din viața ei și ar avea resentimente față de orice bărbat cu care ea ar alege să se întâlnească. Pur și simplu, Ryle detestă gândul că Atlas Corrigan ar putea face parte din viața lui Lily și a lui Emerson.

Scris din perspectiva lui Lily și a lui Atlas, cartea oferă cititorilor o incursiune în trecutul lui Atlas, pe măsură ce el și Lily își redescoperă legătura și reaprind flacăra dragostei din adolescență. În același timp, sunt nevoiți să aibă de-a face cu fostul soț al lui Lily - Ryle, un bărbat impulsiv, care crede că Atlas este unul dintre motivele destrămării căsniciei sale.

Comandă acum volumul Totul începe cu noi - Colleen Hoover si bucură-te de o lectură cu happy-end, care să-ți ofere ocazia de a savura o poveste de dragoste trăită la intensitate maximă și speranța că și tu poți experimenta o astfel de iubire, dacă vei alege partenerul potrivit.

(P)

 

Citit 471 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2023 16:48