Specialiștii Go Vita te învață cum să combați deficitele nutriționale

Specialiștii Go Vita te învață cum să combați deficitele nutriționale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sănătatea organismului nostru depinde în mare parte de grija pe care i-o oferim, iar alimentația echilibrată, plus o hidratare optimă sunt cei mai simpli și importanți pași pe care trebuie să îi îndeplinești pentru a ține problemele la distanță.

Totuși, există situații în care, chiar dacă ești foarte atent la ce mănânci și asiguri tot necesarul de nutrienți, carențele apar și pot provoca probleme serioase. Pentru a ține acest risc la distanță, administrează suplimente cu potasiu naturale de la Go Vita după recomandarea medicului tău.

Cum depistezi un deficit de potasiu?

Pentru că potasiul nu este produs în mod natural de organism, un deficit se poate instala foarte ușor dacă te confrunți cu o dietă haotică sau cu probleme care te împiedică să ai o absorbție corectă. Primele semne care indică o lipsă a acestui element pot fi sesizate printr-o analiză prelungită a felului în care te simți. Oboseala cronică, fluctuații de stare, palpitațiile, respirația îngreunată, problemele digestive, amorțeala, furnicăturile și alte probleme musculare, precum și stările depresive sau bătăile neregulate ale inimii sunt simptome asociate acestei probleme și este necesar să demari investigații de specialitate pentru a obține un răspuns clar în acest sens.

Analizele de sânge detaliate te ajută să stabilești în mod clar dacă te confrunți cu o carență de potasiu, cât de gravă este aceasta și care sunt modalitățile prin care să o poți remedia. Pentru rezultate și mai concludente, medicii s-ar putea să îți recomande și teste de urină, pentru a stabili care este cantitatea de potasiu existentă. Netratat corespunzător, acest deficit poate conduce la instalarea unei boli numite hipopotasemie care, în multe cazuri, poate fi letală.  

Ce sunt suplimentele alimentare?

Suplimentele sunt metode eficiente și sigure prin intermediul cărora poți combate carențele alimentare de orice fel. Acestea sunt formule atent realizate, prin alăturarea unor substanțe nutritive esențiale, care își sporesc una alteia rezultatele. Poți opta pentru suplimente sub formă de comprimate, drajeuri, capsule, praf, sirop sau chiar ceai, în funcție de nevoile tale. Acestea te ajută să restabilești foarte ușor un nivel optim de nutrienți în corp, independent de alte probleme cu care s-ar putea să te confrunți.

Cum maximizezi efectul suplimentelor?

Specialiștii recomandă să nu utilizezi suplimentele ca sursă principală de vitamine și minerale. Pentru ca acestea să te ajute real este nevoie să le consumi doar ca ultim pas în completarea unui stil de viață echilibrat și sănătos. Asta înseamnă că o alimentație bogată, hidratarea optimă, odihna corespunzătoare, plus suplimentele cu potasiu conturează formula ideală pentru a ține problemele la distanță.

Alege formula și concentrația de potasiu de care corpul tău are nevoie

Fiecare organism este diferit și prezintă propriile nevoi în raport cu anumite situații, motiv pentru care este necesar să ceri părerea medicului tău înainte să optezi pentru orice tip de supliment. Acesta te va îndruma către o serie de investigații prin care să depistezi cu exactitate care este necesarul de potasiu pe care să îl obții din suplimente și îți va recomanda cu exactitate cantitatea de care ai nevoie în așa fel încât să eviți o supradoză. Potasiu 99 mg-100 tablete este una dintre variantele pe care tot mai mulți pacienți le solicită datorită faptului că deține o cantitate optimă de potasiu care se pliază pe diferite categorii de nevoi. Cumpără suplimente sigure și eficiente de la Go Vita pentru că aici te așteaptă zeci de produse testate și sigure, la prețuri excelente, pentru a-ți fi cât mai ușor să găsești varianta optimă pentru tine.

Go Vita – sprijinul de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de viață!

(P)

Citit 379 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2023 10:44