Dezvoltarea personală a copiilor le va permite să aibă o viață liberă și frumoasă!

Dezvoltarea personală a copiilor le va permite să aibă o viață liberă și frumoasă!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dezvoltarea personală a copiilor le va permite să aibă o viață liberă și frumoasă!

Direcția spre care se îndreaptă omenirea în prezent impune o serie de schimbări în modul de a gândi și de a acționa. Multe dintre abordările din trecut nu se mai potrivesc timpurilor actuale și nu mai fac față provocărilor de acum. A opune rezistență acestor modificări nu este cea mai bună soluție, însă a învăța cum să te protejezi de efectele negative ale acestora, cum să alegi calea cea mai potrivită pentru tine și cum să îți păstrezi valorile în orice context poate fi cu siguranță un atu.

Educarea copiilor în ideea de a-și cunoaște foarte bine abilitățile cu care au fost înzestrați și de a-și cizela inteligența emoționala, gândirea strategică, încrederea de sine și modul de a comunica reprezintă un pas esențial în pregătirea lor pentru viitorul care se conturează chiar de azi.

Programele de dezvoltare personala copii sunt un instrument deosebit de util în acest sens și aduc participanților numeroase avantaje pe termen scurt, mediu și lung. Noțiunile dobândite în cadrul acestor cursuri îi susțin pe copiii de azi, respectiv pe adulții de mâine, să își construiască o viață liberă și frumoasă, așa cum și-o doresc.

Tematici de actualitate

Subiectele de studiu au în vedere problemele stringente din societatea contemporană și se axează pe pregătirea copiilor pentru a le face față cu brio. Modulele sunt stabilite pe categorii de vârstă și urmăresc punctele de interes major pentru participanți.

Dacă îți dorești ca juniorul tău să se poată descurca independent, să își învingă fricile și să își crească încrederea în forțele proprii, înscrie-l la programele de dezvoltare personală pentru copii! Grupele sunt alcătuite din cel mult 12 cursanți la modulele organizate în sală și cel mult 15 cursanți la cele organizate în mediul online, iar limitele de vârstă sunt cuprinse între 11 și 14 ani. Numărul mic de participanți din fiecare grupă permite trainerilor să se ocupe cu atenție de fiecare copil în parte, oferindu-i timpul necesar pentru a aprofunda noțiunile prezentate. 

 

 

Modulele de dezvoltare personală pentru copii, un atu pentru cei mici

Copiii sunt liderii de mâine, de aceea pregătirea lor pentru diverse situații reale cu care se vor confrunta la un moment dat este esențială. Încurajarea acestora de a se descurca independent, de a-și organiza corect resursele de care dispun și de a rămâne motivați și concentrați pentru a-și atinge obiectivele propuse fără a claca la primul obstacol sau eșec sunt task-uri de bază vizate de aceste cursuri.

Gândirea critică și analitică, curajul de a-și exprima opiniile personale constructiv, inteligența în comunicare și puterea de a-și argumenta și de a-și susține punctul de vedere sunt calități pe care cei mici vor învăța să le stăpânească.

Empatia, lucrul în echipă, relaționarea cu cei din jur pe diverse nivele și consolidarea unor parteneriate de succes sunt alte subiecte care ocupă un loc important în cadrul programelor de dezvoltare personală pentru copii.

Exprimarea cu lejeritate, fără trac, inteligența emoțională și capacitatea de integrare rapidă într-o colectivitate multiculturală vor fi exersate și perfecționate. De asemenea, aptitudinile de antreprenor, flerul de a gestiona banii inteligent și capacitatea de a iniția proiecte și de a le finaliza cu rezultate excelente sunt teme ce vor fi bifate.

Dacă vrei să îți ajuți copilul să își atingă adevăratul potențial, fă-i un cadou cu valoare inestimabilă: un curs de dezvoltare personală copii! Timpul va fi petrecut în cel mai folositor mod, iar noțiunile dobândite îl vor ajuta întreaga viață!

 

(P)

Citit 500 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2023 13:41