Cât COSTĂ petrecerea de REVELION în Galaţi. OFERTELE RESTAURANTELOR

Cât COSTĂ petrecerea de REVELION în Galaţi. OFERTELE RESTAURANTELOR
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Au mai rămas zile numărate până când acele ceasornicului vor anunţa venirea Anului Nou, motiv pentru care restaurantele din Galaţi şi-au afişat deja ofertele. Deşi preţurile pentru petrecerea de Revelion sunt destul de piperate, numărul locurilor disponibile în restaurante se reduce de la o zi la alta. Acestea depind de varietatea meniului şi de momentele artistice pregătite de organizatori.

La restaurantul "Perla Dunării", spre exemplu, preţul unui meniu pentru o persoană în seara de Revelion este de 250 de lei. Atmosfera în local va fi întreţinută de formaţia Adagio şi Minodora Dediş.

Cu o ofertă de 250 de lei vine şi restaurantul "Blue Sun", din incinta Hotelului "Galaţi Centrum". Localul are mai multe meniuri din care se va putea alege, facilităţi pentru copii, un program cu recitaluri live cu Marcian Petrescu, Claudiu Rusu şi o ambianţă inspirată dintr-o noapte de casino. Aceeaşi ofertă este afişată şi de Restaurantul "Rapsodia", de la complexul hotelier "Danube Stars", cu mici excepţii: organizatorii vor da petrecerii de Revelion un accent retro. La "First Club", local al aceluiaşi complex hotelier, dar considerat „exclusivist”, pachetul de Revelion costă 290 de lei. În cadrul acestuia este pus la dispoziţia clienţilor şi un spaţiu pentru fumători, dar şi un bar.

Preţul de 250 de lei este practicat şi de cei de la restaurantul "Camino". Se anunţă open bar, iar atmosfera va fi întreţinută de un DJ. Tot o ofertă de 250 de lei anunţă şi restaurantul "Stilexpert", care va avea open bar şi o ofertă diversă în privinţa meniului. Atmosfera va fi întreţinută de formaţia Melodik.

Un preţ ceva mai mare este la restaurantul "Blue Acqua", care prezintă un meniu cu specific pescăresc şi fructe de mare, în valoare de 300 de lei. Preţuri între 300 şi 350 de lei sunt şi la restaurantul "Insula", ai cărui invitaţi speciali sunt Over Band şi Roxy.

Citit 19046 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2015 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.