Mozart, portret de compozitor - la „Nae Leonard”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” reîncep concertele de familiarizare a publicului gălăţean cu opera marilor compozitor.

Primul astfel de concert, despre Mozart, este programat duminică, la ora 11,00. Nu vor lipsi prezentările de introducere în opera acestuia, dar nici proiectarea de imagini sau fragmente de filme.

„Este vorba despre un proiect de promovare a tinerilor care îmbrăţişează carierea de artist, fie ei instrumentişti sau solişti, iar pe de altă parte de iniţiere a publicului tânăr şi nu numai cu istoria muzicii sau a genurilor muzicale”, ne-a declarat Laura Sava, consultant artistic al teatrului, despre iniţiativa intitulată „Studioul tânărului interpret”.

În calitate de solişti îi veţi întâlni pe Bogdan Podlovsky (debut), Lăcrămioara Platon (absolventă a Universităţii de Arte din Bucureşti), Mădălina Mihai (absolventaă a Facultăţii de Arte din Galaţi), Iulia Sava (studentă a Universităţii de Arte din Iaşi), iar la pian pe Liana Podlovsky şi Georgiana Sava.

Concertele de acest gen durează aproximativ o oră, iar preţul biletului este chiar unul modic, de 5,3 lei. „Studioul tânărului interpret” se va desfăşura o dată la două săptămâni.

Citit 769 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.