Nume grele, la Sala Sporturilor

Nume grele, la Sala Sporturilor
Loredana în "Mama Mia!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Musicalul "Mama Mia!", pe melodiile create de formaţia ABBA, se va juca duminică, 3 martie 2019, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18,00.  Povestea amuzantă despre iubire, relaţii şi prietenie va fi interpretată de Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Ţurcaşiu, Horia Brenciu, Cornel Ilie şi Adrian Nour.

Musicalul "Mama Mia!", care a cucerit întreaga lume a fost urmărit de 60 de milioane de oameni, din 50 de ţări. A fost lansat în 1999, la Londra, în West End, şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Autoarea Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la "The Sound of Music" până la "Damn Yankees". A devenit al optulea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al nouălea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii.

Citit 2098 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2019 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.