Galaţiul a citit mult!
Foto: BVAU

Galaţiul a citit mult!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Oamenii cărţilor” din biblioteci publice, biblioteci şcolare din judeţ, de la Biblioteca Universităţii „Dunărea de Jos” şi de la Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”  au participat, pe 24 aprilie, la Biblioteca Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, a universităţii citate, la o întrunire profesională intitulată „2019 – Anul cărţii în România. Galaţiul citeşte, noi contribuim la promovarea lecturii”.

Evenimentul a fost organizat de filiala gălăţeană a Asociaţiei Bibliotecarilor din România  - A.B.R., alături de Biblioteca „Urechia” şi biblioteca universitară amintită. Întrunirea profesională a fost dedicată Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Dreptului de Autor şi Zilei Bibliotecarului din România (23 aprilie). Cu acest prilej au fost prezentate lucrări profesionale, cei prezenţi fiind informaţi şi despre activitatea Filialei A.B.R. între 2015 şi 2019. A fost şi o ocazie de a pune în valoare activitatea celor mai implicaţi şi pregătiţi membri din Filială, care au primit numeroase premii din partea organizatorilor.

Pe 19 aprilie, Biblioteca "Urechia" a organizat şi Consfătuirea anuală a bibliotecarilor din bibliotecile publice din județul Galați.

Citit 2078 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.