Galaţiul a citit mult!

Galaţiul a citit mult!

BVAU
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

„Oamenii cărţilor” din biblioteci publice, biblioteci şcolare din judeţ, de la Biblioteca Universităţii „Dunărea de Jos” şi de la Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”  au participat, pe 24 aprilie, la Biblioteca Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, a universităţii citate, la o întrunire profesională intitulată „2019 – Anul cărţii în România. Galaţiul citeşte, noi contribuim la promovarea lecturii”.

Evenimentul a fost organizat de filiala gălăţeană a Asociaţiei Bibliotecarilor din România  - A.B.R., alături de Biblioteca „Urechia” şi biblioteca universitară amintită. Întrunirea profesională a fost dedicată Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Dreptului de Autor şi Zilei Bibliotecarului din România (23 aprilie). Cu acest prilej au fost prezentate lucrări profesionale, cei prezenţi fiind informaţi şi despre activitatea Filialei A.B.R. între 2015 şi 2019. A fost şi o ocazie de a pune în valoare activitatea celor mai implicaţi şi pregătiţi membri din Filială, care au primit numeroase premii din partea organizatorilor.

Pe 19 aprilie, Biblioteca "Urechia" a organizat şi Consfătuirea anuală a bibliotecarilor din bibliotecile publice din județul Galați.

Citit 944 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 16:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro