Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Societatea Artiștilor Figurativi din România (SAFR), în colaborare cu Fundația "Eugene Ionesco" din Galați, organizează, miercuri, 11 septembrie, de la ora 18,00, expoziția concursului "Portretul în desen sau gravură", desfășurat în cadrul proiectului "Artistul adolescent", destinat exclusiv elevilor de liceu. Aceștia au avut libertatea de a se înscrie cu una sau mai multe lucrări la oricare dintre secțiunile Desen ori Gravură, sau chiar la ambele. 
Dintre cele 29 de lucrări prezentate la concurs au fost selectate numai cele care au întrunit cerințele regulamentului de concurs și pe care juriul, alcătuit din artiștii Theodora Daniela Capăt, Cornel Corcăcel, Raul Popa și Liviu-Adrian Sandu, le-a considerat a fi în conformitate cu dorința promovării studiului temeinic al temelor artei figurative în rândul adolescenților. La deschiderea oficială a expoziției, care va avea loc sediul Bibliotecii franceze "Eugene Ionesco" din Galați, atât publicul prezent cât și expozanții vor afla numele câștigătorilor celor două premii. 
"Premiile constau în materiale profesionale de lucru dedicate Desenului sau Gravurii, contravaloarea lor fiind de 300 de lei fiecare. Finaliștii acestui concurs merită aprecierea și sprijinul nostru, al tuturor adulților din jurul lor și vă invităm cu drag să le admirați isprăvile care vor fi expuse pe simezele galeriei mai sus menționată", ne-a declarat artistul plastic Liviu-Adrian Sandu, preşedintele SAFIR.

Citit 1370 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro