Avanpremieră „Pierduţi în dragoste”, la Muzical

Avanpremieră „Pierduţi în dragoste”, la Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiera spectacolului muzical-coregrafic de divertisment are loc duminică, 14 februarie *

Conceput şi realizat special pentru a fi prezentat în preajma zilei de 14 februarie, spectacolul „Pierduţi în dragoste”, cea mai nouă producţie a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, se joacă în această seară în avanpremieră.

Indiferent de vârstă, gălăţenii sunt invitaţi şi duminică seara să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor în compania artiştilor de la „Muzical”. Tema spectacolului muzical-coregrafic de divertisment se potriveşte ca o mănuşă zilei de 14 februarie.

Umor şi voie-bună

Regizorul artistic al spectacolului, Florin Melinte, prezintă producţia ca fiind una dinamică din toate punctele de vedere, cu un subiect deosebit de actual.

„Ne învârtim mereu în jurul dragostei, aşa că în spectacol am pregătit mai multe poveşti de iubire, care demonstrează că dragostea nu are frontiere de niciun fel, nici etnice, nici de vârstă”, povesteşte directorul teatrului, garantându-le gălăţenilor o seară plină de umor, de dans şi de voie bună.

În una dintre distribuţii, spectatorii îi por vedea evoluând pe Mitică Belciugan (Dr. Penescu), Isabela Oancea (Geta), cea care semnează, de altfel, şi textul spectacolului, Ionuţ Negrişanu (Damian), Adina Lazăr (Simina), Mihail Anton (Călin), dar şi pe Luminţa Panaitopol, Lucian Vlad Tatu, Alexandru Dobre, Luminiţa Panaitopol, Emilia Savu. De asemenea, Iuliana Tănase, Cristina Diaconu şi Paul Buţa sunt incluşi în cealaltă distribuţie.

Aranjamentele muzicale sunt semnate de Marian Proca, scenografia aparţine artistului plastic Gheorghe Andreescu, iar coregrafia este realizată de Fănică Lupu.

Castingul a dat rezultate

Inedit este faptul că în spectacol vor evolua şi câţiva debutanţi. Teatrul Muzical a organizat un casting pentru a selecta solişti sau dansatori, iar cinci tineri gălăţeni vor urca pentru prima dată pe scena teatrului în această seară.

Este vorba despre o solistă, Cristina Diaconu, care interpretează, într-una dintre distribuţii, rolul Pirei, şi de patru dansatori.

Irina Paraschiv, Daniela Marin, Marius Bacalau şi Ovidiu Constantinescu, care au urmat cursuri profesioniste de dans, la diferite şcoli cunoscute şi în Galaţi, au evoluat pe diferite scene, la evenimente de tot soiul, dar niciodată într-un spectacol de genul celui pregătit la Muzical.

Cei patru tineri, incluşi în ansamblul de dansatori, ne-au declarat că abia aşteaptă reacţia publicului.

„Este un spectacol de calitate, făcut cu mult efort, despre care cred că va fi foarte bine primit de public, atât de cei tineri, cât şi de cei mai în vârstă”, ne-a spus, înainte să înceapă repetiţiile pentru spectacol, Daniela Marin, elevă în anul terminal a Liceului Teoretic „Emil Racoviţă”.

Spectacolul din această seară este programat de la ora 17,00.  Premiera de duminică începe la ora 18,00. Preţul întreg al biletului este 21,2 lei, iar cel redus costă 10,6 lei. Spectacolul durează aproximativ două ore şi jumătate.

Citit 1062 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.