„Dimineţi cu arte” în sala „Ioan Simion Mărculescu”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 31 august, începând cu ora 11,00, la Muzeul de Artă Vizuală, în sala „Ioan Simion Mărculescu”, va avea loc un eveniment caritabil, dedicat copiilor de la Asociaţia Filantropică „Sf.Antonie cel Mare”, Fundaţia „Împreună” şi Fundaţia „Inimă de copil”.

Evenimentul se intitulează „Dimineţi cu arte”, este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor în colaborare cu instituţia gazdă şi va cuprinde un spectacol de balet, teatru şi poezie pe acorduri de pian şi acordeon, dar şi o expoziţie cu vânzare de obiecte hand-made, desene şi felicitări realizate de copii. Coordonatorul proiectului şi prezentatorul spectacolului va fi Angela Baciu.

Vor participa membrii Ansamblului Estrada Copiilor şi  cursanţii claselor de balet, pian şi teatru de la Casa Sindicatelor (instructori Lidia Ghenea, Mariana Onofrei, Andreea Ignat, corepetitor Viorica State). Intrarea este liberă.

Pentru micuţii cărora le puteţi aduce o bucurie cumpărând obiectele făcute de mâna lor, acest lucru va însemna foarte mult.

Citit 764 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.