Concert în memoria lui Florin Dumitru Petre

Concert în memoria lui Florin Dumitru Petre

În imagine, Florin Dumitru Petre
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Un concert în memoria baritonului Florin Dumitru Petre se va desfăşura sâmbătă, 3 octombrie, la Biblioteca "V. A. Urechia".

Gălăţeanul Florin Dumitru Petre, considerat a fi „cel mai strălucit bariton al generaţiei lui”, a dispărut nedrept, după o boală cumplită, în 2015, la doar 33 de ani. Un glas special, de neuitat, dar şi un profesor care a marcat deja vieţile elevilor săi de la Colegiul Naţional „George Enescu” din Bucureşti, care au confirmat deja în concursuri naţionale sau ca studenţi la Universitatea de Muzică din Capitală. Cu doar câteva zile înainte de a se stinge, profesorul de canto gălăţean primise gradul didactic I.

Vor interpreta arii celebre solistele Diana Gheorghe şi Lăcrămioara Crihana, care vor fi acompaniate la pian de Tatiana Zaharova şi Georgiana Diaconescu.

Citit 883 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2020 01:28

1 comentariu

  • postat de Un fost navalist Joi, 01 Octombrie 2020 13:14 5.13.169.*** Link la comentariu
    0
    0

    Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace copil minunat, iar pe parinti sa i intareasca in cumplita incercare.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro