Când se redeschid cinematografele în Galați?

Când se redeschid cinematografele în Galați?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Foarte mulți gălățeni au așteptat cu sufletul la gură coborârea ratei de infectare sub 3 la mie, sperând că, atunci când se va întâmpla asta, vor putea merge din nou la cinema, chiar și cu restricțiile impuse, de maximum 30 la sută grad de ocupare. S-au redeschis restaurantele, cafenelele, numai sălile de cinema au rămas închise. Cei care vor să vadă un film pe ecran mare mai au de așteptat, pentru că nu sunt deschise nici sălile Cinema City de la mall, nici cinematograful "Ioan Manole" de la Casa de Cultură.

Orice încercare de a afla când s-ar putea redeschide Cinema City a eșuat. Nimeni nu a răspuns solicitărilor ziarului nostru, de a ne spune dacă și când se are în vedere redeschiderea sălilor. Ultima informare oficială, postată pe site-ul Cinema City, este din 9 noiembrie, când se anunța că "Cinema City își suspendă activitatea în întreaga țară".

"În prezent, nu există o dată certă pentru redeschidere, cu toate acestea, vom continua să monitorizăm situația îndeaproape și vom comunica orice planuri viitoare de reluare a operațiunilor, în funcție de decizia autorităților locale, cât și a distribuitorilor de filme", se afirma în textul respectiv, menționându-se că orice actualizare a situației va fi postată pe site-ul propriu și pe rețelele sociale.

În ceea ce privește cinematograful "Ioan Manole", cea mai recentă postare este din 28 ianuarie 2021: "Ne-am fi dorit ca de mâine să ne bucurăm împreună de filme noi, de atmosfera frumoasă de cinema. Din păcate, am fost nevoiți să mai amânăm puțin, până când vom avea premierele pe care le așteptăm toți! Până atunci, protejați-vă și păstrați speranța că totul va fi bine!".

Așadar, deocamdată cel puțin, nimeni nu știe când se vor redeschide cinematografele din Galați. Cine vrea să vadă filme noi trebuie să se mulțumească cu Netflix sau HBOGo.

Citit 3093 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2021 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.