Expoziţie de fotografie dedicată preotului-profesor Gheorghe Cotenescu

Expoziţie de fotografie dedicată preotului-profesor Gheorghe Cotenescu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos a deschis în cadrul Așezământului Cultural – Filantropic „Sfântul Ierarh Ioan Gură de Aur", din cadrul Parohiei „Înălțarea Domnului", Galați, str. Constructorilor nr. 18 A, expoziția de fotografie „135 de ani de la nașterea preotului-profesor dâmbovițeano-muscelean Gheorghe Cotenescu", organizată în parteneriat cu publicistul Radu Petrescu-Muscel, în calitate de inițiator și curator.

Proiectul expozițional a fost vernisat în iulie 2020 şi a fost prezent pe simezele insituțiilor culturale din localitățile Câmpulung Muscel, Curtea de Argeș, Pitești, București, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea.

"Cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos în parteneriat cu Așezământul Cultural-Filantropic „Sfântul Ierarh Ioan Gură de Aur", din cadrul Parohiei „Înălțarea Domnului", Galați, sunt gazdele acestei expoziții memorial, a cărei menire este aceea de a oferi posibilitatea unei mai bune cunoașteri a misiunii jertfelnice desfășurate de către ierarhi, monahi și monahii și preoți de mir din veacul trecut" se arată în comunicatul Muzeului Eparhial.

Citit 882 ori Ultima modificare Marți, 06 Iulie 2021 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.