Sală de spectacole nouă pentru Centrul Cultural

Sală de spectacole nouă pentru Centrul Cultural
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Consiliul Județean Galați intenționează amenajarea unei noi săli de spectacole la Centrul Cultural "Dunărea de Jos", în cadrul unui proiect mai amplu de valorificare a patrimoniului cultural și istoric local, ca factor cheie în creșterea atractivității teritoriale pe ambele părți ale graniței dintre România și Republica Moldova. În acest sens, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) a fost lansată o procedură în valoare de aproximativ 4,075 milioane de lei, exclusiv TVA, la care autoritatea contractantă așteaptă oferte până pe 26 ianuarie 2022.

Proiectul urmărește extinderea clădirii Centrului Cultural cu o sală de spectacole cu 154 de locuri, care se va construi pe fundația deja existentă. Regimul de înălțime al acestei clădiri va fi: subsol + parter + etaj + mansardă parţială. Pe lângă sala propriu-zisă, noua construcţie va include cabine pentru artiști, studio de înregistrări, săli de expunere, spații de depozitare, hol foaier cu garderobă, holuri de legătură între clădiri și grupuri sanitare.

Finanțarea contractului se face prin Programul Operaţional Comun România - Republica Moldova, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a acestora.

Citit 2145 ori Ultima modificare Luni, 03 Ianuarie 2022 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.