AlexandRRa din Galaţi, debut pe scena Teatrului "Toma Caragiu"

AlexandRRa din Galaţi, debut pe scena Teatrului "Toma Caragiu"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălăţeanca AlexandRRa Lupoae şi-a făcut debutul, ca solist, pe scena uneia dintre cele mai prestigioase instituţii de cultură din România - Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploieşti. S-a întâmplat joi, 31 martie 2022, la premiera unui spectacol de excepţie, ”Dă, Doamne, cântec!” cea mai recentă producţie a secţiei Teatrul de Revistă Majestic.

Intitulat după una dintre cele mai îndrăgite melodii compuse de-a lungul timpului de apreciatul dirijor şi compozitor Viorel Gavrilă, în acompaniamentul Orchestrei Majestic şi într-o regie semnată de Răzvan Mazilu, spectacolul, menit să aducă bucuria primăverii în suflet, s-a bucurat de succes total şi de o sală plină. Nici nu e de mirare, din moment ce pe scenă au urcat artişti cunoscuţi şi iubiţi – Gabriel Dorobanţu, Nico, Romeo Zaharia şi George Capanu. Alături de ei s-a aflat, la doar 18 ani abia împliniţi, AlexandRRa Lupoae, una dintre protagonistele Calendarului „Viaţa liberă” 2022.

Deloc întâmplător, după o serie lungă de alte reuşite în calitate de interpretă şi, mai nou, de tânără compozitoare, AlexandRRa Lupoae confirmă, printr-un nou salt în cariera de artist. Mai trebuie să aflaţi că AlexandRRa şi-a lansat o nouă piesă compoziţie proprie, pe postul naţional Antena 1, se pregăteşte deja pentru un nou videoclip şi pentru încă o piesă, semnată tot de ea.

Merită să-i urmăriţi canalul de YouTube şi paginile oficiale pentru a vă bucura de vocea şi de creaţiile ei, transpuse în noi proiecte muzicale: https://www.youtube.com/watch?v=I7MQClpyYO0

Citit 1890 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2022 08:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.