A început evaluarea managementului la teatre

A început evaluarea managementului la teatre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local a luat la puricat activitatea din ultimele 12 luni ale directorilor celor trei teatre din municipiul Galaţi.

Forul legislativ, care finanţează şi controlează aceste instituţii de cultură, a demarat evaluarea anuală a activităţii manageriale a lui Florin Melinte de la Teatrul Muzical “Nae Leonard”, Vlad Vasiliu de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” şi Stelian Stancu de la Teatrul de Păpuşi “Gulliver”.

Verificarea este efectuată de o comisie special constituită, la ordinul Consiliului Local, condusă de preşedintele Comisiei 4, de cultură, a CL, conservatorul Gheorghe Bugeac.

La finalul evaluării, comisia va da un calificativ fiecăruia dintre cei trei directori şi, în funcţie de acel calificativ, va propune Consiliului Local fie prelungirea cu încă un an a contractelor de management ale celor trei directori, fie încheierea contractelor şi alegerea unor noi directori.

Simultan cu comisia de evaluare a activităţii manageriale a directorilor de teatre, CL a constituit o comisie paralelă, de soluţionare a eventualelor contestaţii care vor fi depuse de către directori la finalul verificării. Această comisie este condusă de consilierul local PDL Constantin Olaru, membru al Comisiei 2, de urbanism, a Consiliului Local.

Citit 693 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.