„Fotografia ta, istoria Galațiului!”
Foto: Serviciul Referinţe

„Fotografia ta, istoria Galațiului!”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nostalgia sărbătorilor de iarnă de altădată o să vă încerce dacă treceţi pragul celei mai noi expoziții din cadrul proiectului „Fotografia ta, istoria Galațiului!”, la Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”. S-ar putea să vă regăsiți copilăria sau tinerețea între imaginile expuse.

Serviciul Referințe și compartimentul Colecții Speciale din cadrul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” vă invită, în perioada 5-31 decembrie 2022, să parcurgeți expoziția „Sărbători de iarnă de altădată”, organizată la sediul instituției, în foaierul Sălilor de lectură de la etajul 1.

„Expoziția conține atât fotografii din colecțiile bibliotecii, cât și din colecții particulare, oferite în format clasic sau electronic, în scopul recuperării memoriei fotografice a orașului Galați. Mulțumim celor care ne-au împărtășit imagini din colecțiile personale: Cătălin Fetecău, Mioara Slabu, Monica Pintilie, Cecilia Nicolae, Violeta Ionescu, Tereza Prodrom, Camelia Savin, Otilia Pricopi, Camelia Socolov, Marius Toporaș, Veronica Manciu. Invităm și alți gălățeni să li se alăture, cu propriile imagini. Fotografiile le veți putea vedea și pe pagina de Facebook a Serviciului Referințe”, este mesajul organizatorilor.

Citit 1779 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2022 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.