„Vis de iarnă”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

„Vis de iarnă”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi deschide cea de-a XVI-a ediție a expoziției temporare "Vis de iarnă", manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de public bucuria şi magia Sărbătorilor de iarnă. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, alături de aranjamente și ornamente de sezon.

La deschiderea de vineri, 9 decembrie, de la ora 11,00, publicul va avea ocazia să asiste la un program special de colinde oferit de Școala de Canto "Criss Music", coordonată de artista Cristina Boghici (Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați). În același ton, grupul de folk Ily, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Tulucești, coordonat de educatoarea Luminița Măzăreanu, va delecta publicul cu un recital muzical. Grupul "Moșoaiele", din Luncavița - Tulcea, va fi prezent la deschiderea expoziției, cu un moment special din datinile străbune. Va încheia vernisajul trupa "The Sisters" din Galați, formată din Cristina Boghici și sora ei, Ioana Alexandra Bordei.

"Vis de iarnă" se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă"  îl face, la final de an, celor care îi trec pragul. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe 31 decembrie 2022.

Citit 682 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2022 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.