Un premiu I şi mai multe menţiuni pentru copiii din Galaţi, la Festivalul „Remember”

Un premiu I şi mai multe menţiuni pentru copiii din Galaţi, la Festivalul „Remember”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii din Galaţi prezenţi la Festivalul Concurs „Remember” din Constanţa, organizat între 9-12 decembrie, au adus mai multe bucurii. La grupa de vârstă 9-11 ani, locul I a fost obţinut de  Maria Cristina Crăciun (FOTO), care a primit şi un Premiu Special al  Arhiepiscopiei Tomisului, ce constă într-o Sfântă Icoană a Sfinţilor Împăraţi Constantin şi mama sa Elena - Ocrotitorii municipiului Constanţa.

Tot la această grupă de vârstă, colega Mariei Crăciun - de clasă şi de cântec de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Silvia Anton, a revenit acasă cu o menţiune.

La Constanţa, au obţinut mai multe menţiuni şi elevele pregătite de doamna Monica Măciuceanu, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, din Galaţi. Numele lor sunt: Diana Zaharia, la grupa de vârstă 5-8 ani, Aurora Totolici şi Ioana Staicu, grupa de vârstă 11-12 ani şi Tina Roman, la grupa 14-15 ani.

Felicitări tuturor copiilor şi îi aşteptăm pe toţi copiii care au făcut auzit numele Galaţiului la Constanţa să ne împărtăşească din bucuria lor.

Citit 820 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.