Angela Ribinciuc – muza pictorului Nicolae Cărbunaru

Angela Ribinciuc – muza pictorului Nicolae Cărbunaru
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Expoziţia personală, „Water colors/culori de apă”, a pictorului gălăţean Nicolae Cărbunaru, a fost deschisă, luni seara, la Galeriile de Artă „Nicolae Mantu”.

Prietenii, colegii sau admiratorii prezenţi la vernisaj au fost încântaţi şi fascinaţi de picturi, felicitând şi oferind flori artistului. Cele 52 de tablouri expuse abordează teme variate (portrete, peisaje de pe malul Dunării, animalele de companie), dar cu un mod realizare comun: tehnica acuarelei, sau cea a culorilor de apă.

Printre portretele realizate de Nicolae Cărbunaru, se află şi cel al colegei noastre, Angela Ribinciuc. „Deşi toate lucrările sunt ale mele, cel mai drag îmi este portretul Angelei”, ne-a spus, cu zâmbetul pe buze, Nicolae Cărbunaru. Pictorul, cu zeci de ani de activitate în spate, se află la cea de-a cinsprezecea expoziţie şi, speră el, nu şi la ultima.

Citit 8699 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2011 18:25

1 comentariu

 • postat de Cristian
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 09:37
  Ati uitat sa mentionati ca este profesor de desen la Scoala nr 13, Stefan cel Mare, ceea ce nu e putin lucuru-sa insufle celor mici pasiunea si harul sau pentru pictorie!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.