Maria Cristina Crăciun - Premiu pentru interpretare la Roma

Maria Cristina Crăciun - Premiu pentru interpretare la Roma
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* “O voce precum Edith Piaf” * Aprecierea aparţine cântăreţei italiene Orietta Bertii, membră a juriului

Gălăţeanca Maria Crăciun a revenit zilele acestea de la Roma cu un nou premiu, prilejuit de participarea la a V-a ediţie a Emisiunii concurs ”Ti lascio una canzone”.Membrii  juriului au acordat româncei Premiul pentru cea mai bună interpretare.

“Specific acestui conscurs este faptul că la fiecare emisiune se acordă doar două premii, unul pentru interpretare şi unul acordat de telespectatori. Premierea Mariei a fost şi pentru noi o mare surpriză, fiindcă atunci când eşti într-o ţară străină emoţiile sunt pe măsură”, ne-a spus Cătălina Lovin, mama Mariei Crăciun.

La această ediţie în cadrul concursului “Ti lascio una canzone”, Maria Cristina Crăciun a interpretat o piesă deosebit de grea  - “La vie en rose” - din repertoriul marei artiste Edith Piaf. Cântăreaţa italiancă Orietta Bertii, membră a juriului, a menţionat după evoluţia Mariei Crăciun “că fetiţa româncă are o voce precum Edith Piaf”, reţinem din relatarea Elenei Postelnicu, corespondentul Radio România Actualităţi la Roma.  

Rezultatul Mariei Crăciun, o “Edith Piaf de România”,  nu a apărut pe un teren arid. În ultimii ani ea a obţinut mai multe premii întâi şi trofee la concursurile naţionale şi internaţionale de muzică uşoară pentru copii. În 2010, gălăţeanca a revenit de la SanRemo-Junior cu Premiul III. Cel mai recent premiu îi dă şansa Mariei Crăciun să participe la finala concursului televizat “Ti lascio una canzone” care se va desfăşura spre sfârşitul lunii noiembrie 2011.  În aceeaşi finală va mai fi un alt copil din România, Ştefan Atîrgoviţoaie care a fost premiat la ediţia a II-a a aceluiaşi concurs. Succes, Maria!

 

Citit 5198 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2011 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.