Marinela Dobrea nu a luat concursul

Marinela Dobrea nu a luat concursul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru a mai ajunge totuşi în „Finanţe”, actuala şefă de la DGASPC poate să conteste rezultatele concursului de la ANFP

Şefa Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, Marinela Dobrea, nu a trecut de proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei de şef administraţie adjunct la Serviciul Administrarea veniturilor statului – persoane juridice, din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Galaţi. Potrivit compartimentului de comunicare al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) nimeni nu a reuşit să treacă de proba scrisă a examenului, însă acesta nu este rezultatul final, întrucât participanţii au dreptul la contestaţie. Este pentru a doua oară în ultimele luni când Marinela Dobrea încearcă să se „transfere” de la DGASPC. În luna mai ea s-a înscris pentru un post similar din „Finanţe”, însă nu s-a mai prezentat la concurs.

Participarea la concurs în timpul unui „medical” care o împiedică să vină la serviciu nu este însă singura apariţie a Marinelei Dobrea în public în ultima vreme, după cum a declarat însuşi preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, în urmă cu o săptămână. „Din informaţiile mele, dumneaei nu este nici în spital, nici nu e vreun caz special, având în vedere că săptămâna trecută a fost la Biroul de Cooperare Transfrontalieră Iaşi, cu acel proiect care este cercetat de DNA”, a spus preşedintele CJ.

Două luni de „liber”

Ieri s-au împlinit exact două luni de când şefa Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, Marinela Dobrea, a intrat în concediu medical, reuşind astfel să evite să dea explicaţii la Consiliul Judeţului pentru o serie de nereguli descoperite de instituţii de control şi de presă. În tot acest timp, preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, a cerut o analiză a certificatelor de concediu medical din partea Casei de Asigurări de Sănătate. Aşa cum vă informam în numerele trecute, CAS a concluzionat, în urma anchetei, că două dintre acestea nu au fost eliberate corect, astfel că nu le-a acceptat la plată. Mai departe a venit rândul Colegiului Medicilor să analizeze respectivele certificate, ancheta fiind în acest moment în derulare.

Citit 1803 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.