Unde fugim de-acasă în weekend?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, cea mai nouă premieră la „Dramatic”

Spectacolul „Ultima oră”, de Mihail Sebastian sau, aşa cum îi place regizorului George Motoi să îl numească, „Afacerea Protar”, se joacă, la Teatrul Dramatic, la sfârşitul săptămânii. Cea mai nouă premieră a teatrului e programată duminică, de la ora 19,00. De la aceeaşi oră se joacă, joi, „Tot ce se dă”, de Ioan Peter (regia Eugen Făt), vineri, „Mincinosul”, de Carlo Goldoni, în regia lui Ion Sapdaru, iar sâmbătă „Visezi…”, de Jean Claude Grumberg, regia lui Cătălin Vasiliu.

La „Păpuşi”, incursiune în lumea copiilor

La „Păpuşi”, joi, vineri şi duminică este vremea pentru avanpremiera şi, respectiv, premiera spectacolului „Don Quijote”, în regia lui Cătălin Vasiliu. Până atunci, copiii pot viziona, marţi şi miercuri, de la ora 10,00, spectacolul „Muck cel Mic”, în regia lui Cristian Pepino.

Vineri, seară de proiecţii

Galeria-cafenea Mond’Art vă invită, vineri seara, la o proiecţie de film. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni se reia, la ora 20,00, filmul „Cirque du soleil - La Houba”, un documentar despre una dintre cele mai celebre companii de circ din lume. Intrarea este liberă, dar este necesară rezervarea telefonică a unui loc.

Spectacole şi în Brăila

La Teatrul „Maria Filotti” din Brăila se joacă, sâmbătă, de la ora 18.00, „Sosesc deseară”, de Tudor Muşatescu, în regia. Duminică, de la aceeaşi oră, este programat „Plaja”, de Peter Asmussen, regia Radu Afrim.

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.