„Cuza”, la aniversare

„Cuza”, la aniversare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Debut în forţă, ieri, al Săptămânii Colegiului Naţional „Al.I. Cuza”. În buna tradiţie a „cuziştilor”, întru cinstirea istoriei şi a celui al cărui nume îl poartă pe frontispiciu instituţia, „Hora Unirii” s-a cântat şi s-a dansat ca în urmă cu zeci de ani. La deschiderea oficială a manifestărilor de întâmpinare a zilei de 24 Ianuarie a luat parte, cum altfel?, toată suflarea liceului. 

În anul în care liceul împlineşte şi 145 de ani de la înfiinţare, onoarea de a-i ura drum bun şi de aici înainte a revenit inspectorului şcolar general Vasile Ciuchină. „Vin cu mare plăcere la această instituţie de învăţământ pentru că îi ştiu evoluţia şi rezultatele”, le-a spus şeful ISJ Galaţi elevilor şi profesorilor de la „Cuza”, amintindu-le că se află în topul primelor patru licee gălăţene. Urări de bun augur a avut, deopotrivă pentru elevi, profesori şi pentru directorul Gabriel Enache, şi inspectoarea şcolară Constanţa Gusta. 

Oaspeţii nu au întârziat însă mult pe scena sărbătorii de la Colegiul „Al.I. Cuza”. În rolurile principale au intrat elevii şcolii, care îşi vor aniversa, pe parcursul următoarelor zile, „bătrânul liceu”, cum l-au numit chiar ei. 

Explicaţie foto: Ca în fiecare an, în Hora Unirii s-au prins elevi de toate vârstele, dar şi oaspeţii, profesorii şi directorii şcolii

Citit 1129 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.