Fotografiile, pe simeze şi pe site-uri

Fotografiile, pe simeze şi pe site-uri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

La Centrul Cultural "Dunărea de Jos" puteţi admira o Expoziţia internaţională de fotografie „Europa fotografiilor”. Aproximativ 100 de imagini ale artiştilor din 14 ţări precum România, Finlanda, Italia sau Franţa au abordat teme diferite. „Evenimentul este unul foarte important pentru Galaţi, deoarece ultima expoziţie internaţională a fost organizată în anul 1977, tot de mine.

Aici avem fotografii bune, foarte bune şi excepţionale ale fotografilor cunoscuţi din toată lumea. Printre artişti, singurul gălăţean este Cornel Gingăraşu. Expoziţia este deschisă până la sfârşitul lunii”, ne-a spus Nicolae Sburlan, preşedintele Fotoclubului „Dunărea de Jos”. La vernisaj a fost lansată şi cartea „Lumea fotografiei pe Internet”, scrisă de Ştefan Andronache, fost bibliotecar şi artist fotograf din Tecuci.

„Timp de 3 ani am lucrat la această carte şi am cercetat aproximativ 12.000 de site-uri. Este o lucrare foarte utilă fotografilor, deoarece de aici află tot ce au nevoie: unde sunt cele mai bogate magazine de aparatură foto, care sunt cele mai valoroase forumuri sau bloguri din ţară sau din lume”, ne-a spus Ştefan Andronache.

Citit 4398 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2012 23:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.