Diana Zaharia - locul 2 la „Mamaia Copiilor” 2011

Diana Zaharia - locul 2 la „Mamaia Copiilor” 2011
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De la Galaţi, trei concurente, toate elevele doamnei Monica Măciuceanu, două premii *  Diana Movilă - Premiul special al TVR *

La ediţia din 2011, trei au fost participările gălăţene la festivalul-concurs „Mamaia Copiilor”: Diana Movilă, la categoria de vârstă 4-6 ani, Diana Zaharia, categoria de vârstă 7-9 ani, şi Alexandra Penciu, categoria de vârstă 16-18 ani. Toate trei sunt „fetele” Monicăi Măciuceanu, profesoară la Secţia Muzică a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

La Mamaia, două au fost premiile obţinute de concurentele din Galaţi, ambele aduse de cele două Diane. La „grupa mică”, Diana Movilă, în vârstă de doar 5 ani, a obţinut „Premiul special TVR”. Diana Movilă este înscrisă la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”. Surpriza este şi mai mare, fiindcă Diana a apărut „pe scenă de vreo trei ori!”, spune „mama de cântec” - Monica Măciuceanu. 

La ediţia 2011 a festivalului Diana Zaharia (FOTO), în vârstă de 8 ani, elevă a Şcolii nr. 26 „Ion Creangă”, clasa a III-a s-a situat între primii trei, obţinând locul 2 la amintita categorie de vârstă.

Chiar dacă nu s-a numărat printre câştigători, trebuie spus că evoluţia Alexandrei Penciu rămâne una de o ţinută interpretativă şi scenică deosebită, iar vocea ei are darul să-l oprească pe ascultător în loc. Faptul că s-a numărat între cei 12 finalişti din ţară la cel mai important festival-concurs este în sine o reuşită.

„Sunt mândră de toate trei, fiindcă fiecare în parte a lucrat, s-a pregătit temeinic şi doar faptul că te numeri între finalişti la acest festival-concurs  e mare lucru”, spune Monica Măciuceanu.

Cum ieri încă nu ajunseseră la Galaţi, le aşteptăm pe Diane şi pe Alexandra să ne povestească despre emoţiile din această vacanţă mare şi le felicităm.  

Citit 1703 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.