Copiii ajută copii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii din liceele gălăţene se implică! Ca să le dea un ajutor cât mai consistent copiilor aflaţi într-unul dintre centrele de plasament, Consiliului Judeţean al Elevilor Galaţi organizează, pe 13 februarie, un spectacol filantropic de anvergură.

De la ora 17,00, sala Casei de Cultură a Studenţilor va fi gazda evenimentului la organizarea căruia au contribuit şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, Palatul Copiilor, Primăria Galaţi. Tinerii de la Consiliul Elevilor au mizat pe talentele artistice ale celor de vârsta lor, care vor urca pe scenă, dar şi pe filantropia elevilor spectatori.

„Spectacolul va cuprinde fragmente de piese de teatru, stand-up-comedy, dans, muzică, toate semnate de elevi. Biletele s-au epuizat deja, fiind cumpărate de tineri sau de părinţii lor”, ne-a spus preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor, Iulia Monica Brânză, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”. În organizarea acţiunii s-au implicat mai ales liceele unde Consiliile Elevilor sunt foarte active.

La spectacolul cu caracter umanitar din această seară au fost invitate şi oficialităţile gălăţene. Oameni cu dare de mână mai largă decât elevii vor avea astfel ocazia să facă donaţii. Toate fondurile colectate din aceste donaţii, dar şi cele din vânzarea biletelor, vor ajunge, sub diferite forme, la copiii de la Centrul de Plasament „Negru Vodă”.

Citit 589 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.