Concursul de eseuri "Mama - chip de icoană", ediţia a II - a. Aşteptăm lucrările până pe 25 mai

Concursul de eseuri "Mama - chip de icoană", ediţia a II - a. Aşteptăm lucrările până pe 25 mai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au mai rămas trei zile până pe 25 mai (inclusiv), data până la care mai puteţi trimite lucrările pe adresa Concursului de eseuri „Mama - chip de icoană”, ediţia a II-a. Sunt aşteptaţi la concursul de creaţie lucrările liceenilor de la clasele a IX-a până la a XII-a din municipiile Galaţi, Tecuci, oraşele Tg. Bujor şi Bereşti şi din celelalte localităţi unde avem licee. Organizatorul principal al concursului este Trustul de Presă „Dunărea de Jos”, prin cotidianul „Viaţa liberă”. Premiile puse în joc sunt frumoase şi sunt oferite de SC Alcopy Birotica SRL. Premiul I constă într-o tabletă Smailo Web Energy 8 GB (valoare 500 lei), plus publicarea eseului în ziarul Viaţa liberă. Premiului II va fi o imprimantă multifuncţională Canon Pixma MX395 (300 lei) şi Premiul III este un set tastatură şi mouse wireless Microsoft, plus o cameră web Microsoft LifeCam VX-800 (200 lei). Între sponsorii de nădejde este şi Tipografia „Don-Star” Galaţi care ne-a dăruit cărţi.

Premii speciale vor oferi revista "Axis Libri" a Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi şi Filiala Galaţi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România. Lista premiilor rămâne deschisă în cazul în care există vreun mecena dornic să ofere un premiu pentru creaţie tinerilor noştri liceeni. Lucrările sosite până acum pe adresa concursului sunt bune şi foarte bune, iar misiunea juriului va fi una delicată. Rugăm participanţii să respecte, pe cât se poate, condiţiile cerute de regulamentul concursului, pentru a nu pierde din punctaj.

Eseurile sunt aşteptate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 986 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.