Spectacolul "Jack şi fasolea fermecată", pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini"

Spectacolul "Jack şi fasolea fermecată", pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jocul actoricesc şi arta animaţiei se vor îmbina armonios duminică, 20 septembrie, de la ora 10,30, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. De această dată, pe scena teatrului vor urca personajele din spectacolul „Jack şi fasolea fermecată”, în regia lui Daniel Stanciu.

„Scenograful Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor”, declară organizatorii.

Spectacolul îţi trezeşte nevoia de aventură, dorinţa de a ieşi din rutina zilnică şi naşte fantezie. „Ceea ce învăţăm de la Jack însă, este faptul că, pentru a-ţi asuma destinul, este nevoie de implicare, iar dacă nu-ţi pierzi simţul umorului şi imaginaţia, totul devine o sărbătoare”, mai spun organizatorii.

Spectacolul a fost adaptat după o poveste populară, iar biletele se pot cumpăra, cu jumătate de oră înainte de a începe, de la sediul Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Pentru rezervări şi alte informaţii, publicul este rugat să contacteze numărul de telefon 0733. 979. 994, între orele 10,00 - 13,00 şi 17,00 - 19,00.

Preţul unui bilet pentru copii este de opt lei, iar pentru adulţi costă 10 lei.

Citit 919 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.